Paljon on sattunut ja tapahtunut ja just mun tuurilla kaikki ikävä just lomalla... Lomaa edeltävänä torstaina pelattiin liikuntatunnilla koripalloa ja oikea polvihan siinä sitte poistui paikalta ja lääkäriin yms yms. Eihän siinä muuta kun kepit käteen ja jalka pakettiin ja menoks ;) perjantain ja lauantain otin vielä ihan rauhallisesti, mutta lauantaina oli jo pakko päästä ratsastamaan Kórallilla. Oli vaan pakko hymyillä kauniisti äitille ja sanoo et ei oo polvi yhtään kipee ja pystyn hyvin kävelemään... No joo niinhän se melkein oli ;D Ratsastusta kesti kyllä hyvin ja päätin että kyllä se nyt kestää parin tunnin vaelluksenkin tiistaina Rella vinurissa.

No tiistaina sitten lähdettiin seitsemän aikoihin ajelemaan kohti Rella vinuria. Kyllä väsytti ihan pirusti ja mietin kyllä kaksi kertaa aamulla että jäänkö nukkumaan :D No sitten, kun parin ylimääräisen mutkan kautta, päästiin perille oli jo tytöt hakemassa heppoja puomille. Siinä vaatteet vaihdettiin ja hevosia harjailtiin ja laitettiin kuntoon. Sitten tuli se vaikein, eli piti yrittää saada itselleen se paras poni ;) No katsoin vaan että toi tamma on tosi söpö ja sanoin et haluun sen. No sen mä sit otin ja totesin hyvin nopeasti että hyvä valinta :) Tamma oli nimeltään Askja ja erittäin reipas tapaus. Oli koko matkan viidesvaihde päällä ;)

Sitten lauantai aamuna Heikun kanssa lähdettiin puol kymmenen aikaan kohti Loppea. Tarkoitus oli mennä Annikaa auttamaan heppojen kanssa. No metka meni mukavasti eikä ajettu kun kerran harhaan ;) Tallilla oltiin ennen Annikaa ja kerettiin hetki katsella heppoja. Nuoret orit bongattiin heti tallin vierestä ja toisessa tarhassa oli ihan tuntemattomia hevosia. Hetken katseltuani huomasin yhdessä "oudossa" hevosessa tuttuja piirteitä. Perkule sehän on Muggan poika! No ei ole omena kauas puusta pudonnut, Ihan saman näköinen ja kokoinen ja värinenkin vielä. Annikan tultua vaihdettiin kuulumisia ja mentiin hakemaan heppoja sisälle. Oli siistiä vaan valita joku hevonen et "mä haluun ton". Sitten vaan mentiin ratsastamaan ja vaihdettiin vaan heppoja ja taas mentiin. Kaikki nuoret oli iha ylikivoja ja kaikki meni erittäin hyvin. Muggan poika oli ihan paras! Päästiin myös päästelemään "vanhoilla" hevosilla kun mentiin Rásilla ja Repellä passia. repe hoiti taas kerran homman kotiin. Repe on paras! Sitten seuraavana aamuna mentiin taas tallille ja haettiin hevosia sisälle ja mentiin ratsastamaan. Sain taas kokeilla uusia nuoria ja ne oli niin kivoja! Taas meillä oli hevoset joilla päästiin ratsastamaan passia :) Niitähän Annikalla riittää ;) Koko viikonlopun kruunas ehdittomasti kun totutettiin Safua ja Saikkua ratsastajaan, niistä tuli yhtäkkiä isoja poikia ! Oli niin superkivaa!

Tervetuloa vaan mun blogiin ja koittakaa kestää ;D